Portré fotózás

Portréfotózás

Hol készüljön a sorozat? Készülhet műteremben is?


Háromféle lehetőség közül választhatsz: készülhet műteremben, készülhet a szabadban, vagy készülhet valami egyedi beltéri helyszínen is. A sorozat hangulata, témája határozza meg, hogy melyik helyszínt javaslom.

Mennyi ideig tart a fotózás és mikor fotózzunk?


Egy, két és három órás csomagjaim vannak, ezekhez különböző képmennyiség tartozik. Kültéri fotózásnál az időjárást és a helyszín lehetőségeit is figyelembe vesszük – de általánosságban mondhatom, hogy reggel vagy naplemente előtt érdemesebb a fotózásra sort keríteni, amikor nincs magasan a nap.

Milyen ruhában jöjjek a fotózásra?


Az elsődleges szempont, hogy jól érezd benne magad, rád jellemző legyen. Ha nem tudsz dönteni, többféle összeállítást is hozhatsz, és majd együtt kiválasztjuk az adott helyszínhez, hangulathoz leginkább megfelelőt.

Hány képet kapok? Megkapom a nyers képeket is?


A nyers mintafotókból választhatod ki az általad választott csomagban foglalt képmennyiséget. A kiválasztott fotók kerülnek retusálásra. Természetesen van lehetőség a csomagon felül is további képet választani. Igény esetén én is segítek a válogatásban. Válogatás után a nyersanyag törlésre kerül.

Mennyire előre érdemes lefoglalni az időpontot?


Általában két-három hétre előre telnek be a hétköznapi időpontok, így érdemes kicsit előre gondolkodni. Kültéri fotózás esetén természetesen mindig számolunk esőnappal is.