Blog bejegyzések

Balatoni jegyesfotózás

Amikor Dóriék kitalálták, hogy vitorlázós jegyesfotózást szeretnének, bevallom aggódtam kicsit. Féltem a kábelektől, hogy ha eltávolodnak a parttól, akkor semmit nem fogok látni belőlük, hogy túlságosan egysíkú lesz a képanyag. De aztán pár egyeztetés után összeállt a profi menetrend: először a sétányon fotóztunk, aztán a kikötőből fotóztam őket, ahogy kihajóznak. Még innen küldtem utánuk a drónt, majd a légi felvételek után értünk jöttek egy motorcsónakkal, és a kapitány pont abba a szögbe kormányozta a csónakot, ahogy én kértem. Még a […]

Tovább

Barbi

Szeretem a tavaszi kültéri fotózásokat, a medvehagyma illatot a Mecseken, a frissen zöldülő erdőt, és a lágy tavaszi fényeket.

Tovább

Műtermi bohóckodás

Mit tehet az ember a karantén alatt, amikor nem fogadhat ügyfeleket a műteremben? Amikor a kevesebb megrendelés miatt hamarabb a feldolgozandó képanyagok végére ér? Hát megnézi mit talál itthon és bohóckodik kicsit! Csak közepes mértékben úszott a padló, de remekül szórakoztunk a kedvesemmel a sorozat készítése közben. (:

Tovább

Szerelem a koronavírus idején

Nem hétköznapi fotózásaim vannak mostanában. Havazás márciusban, kijárási korlátozás áprilisban…

Tovább

Kockás liliomok

Idén is meglátogattam a kedvenc virágom lelőhelyét: minden évben március végén, április elején nyílik a kockás liliom. 13 éve minden tavasszal meglátogatom őket és minden évben új arcát mutatja nekem ez a virág.

Tovább